Exuviance Ansiktsbehandlingar i Stockholm

exuviance-treatmentI ansiktsbehandlingarna använder vi oss av Exuviance produkter. Produkterna passar bra till alla hudtyper Som tex: Acne, rosacea, atopiskt eksem, grov hud, åldrande hud, torr och känslig hud. Vi skräddarsyr exuviance behandlingen efter hudtyp och använder produkter som passar just dig och din hud. Alla exuviance behandlingar passar lika bra för män som kvinnor. Det går även att köpa exuviance produkter på salongen i stockholm samt online i webbshoppen.

Läs mer om behandling Rosacea.

Exuviance Ansiktsbehandling
(50 min) 650 kr

(inkl frans & brynfärg 850 kr)
inkl.rengöring, hudanalys, aha/pha, portömning, mask och fuktkräm
Erbjudande 1:a besöket 450kr!
Boka exuviance ansiktsbehandling erbjudande här

Exuviance Ansiktsbehandling Rosacea eller Acne
(50 min) 650 kr

Som ovan men med exuviance produkter anpassade för acne eller rosacea. En riktigt djuprengörande behandling för acnehud och en effektiv men skonsam behandling för rosaceahud. Är du under 20år får du 10% rabatt på denna behandling.

Exuviance Klassisk Ansiktsbehandling
(80 min) 795 kr

(inkl frans & brynfärg 995 kr)
Som ovan Inkl. massage av ansikte, axlar och nacke & brynplock

Exuviance Lyx Ansiktsbehandling
(80 min) 895 kr

(inkl frans & brynfärg 1095 kr)
Som ovan Inkl. massage av rygg, axlar, nacke och ansikte, guldmask & brynplock

Exuviance AHA kurer:

Rekommenderas för bl.a. rosacea, acne, oren och yttorr hud.

20% AHA-syra
(25 min) 390 kr/Kur 6ggr 2100 kr

20% AHA-syra inkl mask
(40 min) 550 kr/Kur 6ggr 2800 kr

30% AHA-syra peeling inkl. guldmask
(40 min) 650 kr/kur 6ggr 3250 kr

Exuviance Boosterbehandling

Lägg till en exuviance booster i valfri behandling/kur. Boostern effektiviserar behandlingen mot rynkor, acne eller ojämn pigmentering.
Lägg till booster i behandling 100 kr

Exuviance Guldmask behandling
(30 min) 395 kr

En ansiktsmask fylld med vitaminer, antioxidanter & maximal fukttillförsel. Passar särskilt bra för torr och/eller mogen hud.
Ökar elasticiteten i huden & har en uppstramande effekt. Känns lätt kylande och dämpar rodnad & svullnad i huden. Massage av ansikte, nacke och axlar ingår.


Elizabeth Arden PRO behandlingar i Stockholm

Forskningssamarbetet mellan en av världens mest väletablerade och välkända kosmetikabolag, Elizabeth Arden, och en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsexperter, Joe Lewis, har resulterat i en ny, banbrytande generation av cosmeceutical-hudvård: Elizabeth Arden PRO. Joe Lewis är cosmeceutical-forskare och känd för introduktionen av banbrytande hudvårdsteknologier och ingredienser, såsom AHA-syran 1983, Idebenonemolekylen 2004 och  Coffeeberry® 2007. Han är också grundare av PRIORI® Skincare och forskaren bakom många framgångsrika cosmeceutical-märken, bland annat MD Formulations.

Två centrala produkter ingår i de professionella Elizabeth Arden PRO-behandlingarna: Hydrating Peel Gel 30%: Bygger på en kraftfull och effektiv kombination och koncentration av åldersmotverkande och fuktgivande ingredienser, inklusive mjölksyra (AHA), glykolsyra (AHA), citronsyra (AHA) och salicylsyra (BHA), plus antioxidanter för att förbättra hudens fuktbalans och ge huden en fräsch och frisk lyster. Behandlingarna ges en gång i veckan och bokas oftast som en kur för att ge bästa resultat. Multifunctional Peel Gel 50%: Bygger på en unik kombination av mjölksyra (AHA), mandelsyra (AHA), glykolsyra (AHA) och salicylsyra (BHA) som effektivt reducerar fina linjer, rynkor och åldersfläckar samtidigt som hudens textur, ton och spänst förbättras för en föryngrande effekt. Boosterbehandlingarna kan göras en gång i månaden och passar utmärkt som inledning på varje säsong.

The power-packed lunchtime peel
(30min) 595 kr

Elizabeth Arden PROs mildare 30% AHA peeling som exfolierar, återfuktar samt ger direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper och ger synbara resultat. Kan utföras varje vecka som en kur om ca 6 behandlingar.
KUR 3ggr 1495kr
KUR 6ggr 2950kr

High definition peel
(30 min) 795 kr

Elizabeth Arden PROs starkare 50% AHA syra peeling.
Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut samt ger lyster och släthet.
KUR 3ggr 1995kr
KUR 6ggr 3950kr


Dermalogica ansiktsbehandlingar i Stockholm

Dermalogica har produkter för alla hudtyper och alla dermalogicas ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtyp.

Dermalogica Ansiktsbehandling
80min 795kr

Dubbelrengöring, facemapping/hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplock,längre massage, mask och fuktkräm.

Dermalogica Ansiktsbehandling
50min 650kr

Dubbelrengöring, facemapping/hudanalys, peeling, ånga, portömning, kortare massage, mask och fuktkräm.

Dermalogica Microzone
25min 395kr

Kur 6ggr 2100kr

En expressbehandling med inriktning på problemområden. Välj mellan t.ex. Djuprengörande, peelande, antiage, fuktgivande eller lugnande behandling. I alla microzones ingår dubbelrengöring, hudanalys, peeling och/eller mask, serum/fuktkräm.

Dermalogica Facemapping/hudanalys
15min 200kr

Hudanalys och rådgivning om vilka produkter som passar din hud.
Gratis vid köp av produkter över 200kr.

dermalogicaansiktsbehandlingDermalogica Biosurface peel
35-55min 1195kr

Kur 3ggr 2490kr
Kur 6ggr 4490kr

Dermalogica Biosurface peel är en kraftfull kemisk peeling som behandlar bl.a fina linjer, förstorade porer, hyperpigmentering, förlorad struktur. Hur lång behandlingen är beror delvis på kundens tålighet men även hur van kunden är vid behandlingar samt om kunden utfört andra behandlingar som ökar känsligheten i huden. Vi rekommenderar att ni bokar in en konsultation innan ni påbörjar Dermalogica Biosurface peel.
Boka gratis konsultation här