Fransar & bryn

Färgning

Färgning av Fransar & Bryn inkl plock 390 kr
Brynfärgning & formning 290 kr
Färgning av ögonfransar 290 kr
Plockning & formning av bryn 250 kr

Ögonfransförlängning

Fransarna förlängs en och en med den senaste tekniken. Ögonfransförlängning nytt set 995kr
Påfyllning 595kr
Borttagning 200kr

Permanent Fransböjning

Permanent fransböjning 590 kr
(inkl. fransfärg 690 kr)

Vid frågor om fransförlängning kontakta Janna : janna@lennerup.net


Så går en ögonfransförlängning till

Fransförlängning stockholm. Vi använder produkter från Lashia i ögonfransförlängningarna. Vi jobbar enbart med singelfransar av bästa kvalitet i syntet.

Vid permanent Ögonfransförlängning limmas nya fransar på dina egna fransar, fransarna limmas frans för frans på dina egna fransar. Det är viktigt att varje frans enbart är fäst vid en av dina naturliga fransar, annars kan lätt de egna fransarna gå av. Ögonfransförlängningen bör fyllas på efter ca 3-6 veckor. Ögonfransarna har en livslängd på ca 4-8 veckor och sedan faller de av och ersätts av nya naturliga fransar.

Man kan antingen göra en ögonfransförlängning som ser väldigt naturlig ut eller att göra fransarna lite extra långa och böjda för en extra dramatisk look.

När man gjort en permanent ögonfransförlängning är det viktigt att man sköter sina fransar rätt för att förlängningen ska hålla så länge som möjligt. Det innebär bl.a att man inte ska tvätta ögonen med oljebaserad makeup remover samt att man aldrig ska använda vattenfast mascara. Man ska även undvika att pilla och dra i fransarna.