Övriga Behandlingar

Tandblekning 1695kr

Tandblekning smileffect stockholm

smileZERO® gelen innehåller ett aktivt blekmedel,som aktiveras av LED-ljus. Blekmedlet tränger in i emaljen och reagerar med den missfärgade tandemaljen. Gelen reagerar på tandytan varvid tandkött och tandemalj inte tar skada. Behandlingen är 100% kosmetisk. Blekningen håller minst 3 månader men är olika beroende på munhygien och intag av födoämnen. Vid en behandling uppnår man en färgskillnad från 2-9 nyanser ljusare. smileZERO® är testad och godkänd samt överrensstämmer med EU’s lagar om kosmetisk tandblekning. smileZERO® gelen innehåller och frigör mindre ön 0,1% väteperoxid. Ett högre värde av väteperoxid i tandblekningsprodukter som brukas av salonger är förbjudet i EU. Vi garanterar en laglig produkt av högsta kvalité.


Fillers/Botox – Utförs av erfaren sjuksköterska

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Stylage finns endast på kliniker. Behandling sker alltid av leg. läkare eller leg. sjuksköterska. Stylage innehåller en naturlig antioxidant som minskar svullnad och rodnad efter behandling. Stylage är idag ett av de ledande varumärkena i Europa.

Fillers Medium 3500kr
Fillers Large 3800kr
Fillers XLarge 4000kr

Botox är ett väl testat läkemedel som använts i många år för medicinskt bruk.
Långt innan skönhetsindustrin upptäckte dess goda effekt på rynkor har nervläkare använt läkemedlet i medicinskt syfte mot
t ex migrän, svåra svettningar och muskelkramper. Dess medicinska egenskaper är att blockera nervsignaler till den muskel som skall behandlas för att få den att slappna av.

Doserna som används för rynkbehandling är små och mycket utspädda och sprider sig inte i kroppen. Vad Botox gör, är att det blockerar nervsignalen till den muskel nära huden som man vill inaktivera. Då slappnar muskeln av och huden runt omkring blir slätare med färre rynkor. Effekten sitter i 3-4 månader tills nerven har fått tillbaka sin funktion. Under tiden kan huden återhämta sig och successivt minskar rynkan ifråga. Man utför en ny behandling när muskelaktiviteten återkommer. Faktum är att upprepade injektioner ger allt bättre effekt på huden.

Botox är ett protein, tillverkat av bakterien Clostridium Botulinum. Innan man fick börja använda Botox i kosmetiska sammanhang hade det genomgått en massa säkerhetstester.

Behandlingen ger inga eller väldigt få biverkningar. Ibland kan man bli lite svullen eller möjligen få ett litet blåmärke där injektionen skett (som efter ett myggstick). Behandlingen får inte ges till gravida, till ammande kvinnor, till patienter med samtidig behandling av vissa speciella antibiotika (aminoglykosider) och patienter med neuromuskulära sjukdomar.

Botox 1 område 2500kr
Botox 2 områden 3500kr
Botox 3 områden 4200kr

Makeup
Makeup kurs 60min 649kr
För dig som vill prova Jane Iredales hudvänliga smink samt vill få professionell hjälp av makeup artist att lära dig sminka dig själv. Och hitta smink som passar just dig. Köper du smink för minst 1000kr så är kursen gratis.

Dagmakeup 45min 490kr

Kvällsmakeup 60min 649kr

Fötter
Vi behandlar endast friska fötter. Behöver ni hjälp med förhårdnader, nagelsvamp, vårtor m.m. rekommenderar vi att ni vänder er till en medicinsk fotvårdare.

SPA-Pedikyr 40min 590kr
Fotbad, fotpeeling, lätt filning av hälar, massage och fotkräm.

SPA-Pedikyr inkl lackning 50min 650kr