Övriga Behandlingar

Tandblekning 1695kr

Tandblekning smileffect stockholm

smileZERO® gelen innehåller ett aktivt blekmedel,som aktiveras av LED-ljus. Blekmedlet tränger in i emaljen och reagerar med den missfärgade tandemaljen. Gelen reagerar på tandytan varvid tandkött och tandemalj inte tar skada. Behandlingen är 100% kosmetisk. Blekningen håller minst 3 månader men är olika beroende på munhygien och intag av födoämnen. Vid en behandling uppnår man en färgskillnad från 2-9 nyanser ljusare. smileZERO® är testad och godkänd samt överrensstämmer med EU’s lagar om kosmetisk tandblekning. smileZERO® gelen innehåller och frigör mindre ön 0,1% väteperoxid. Ett högre värde av väteperoxid i tandblekningsprodukter som brukas av salonger är förbjudet i EU. Vi garanterar en laglig produkt av högsta kvalité.

Makeup

Makeup kurs 60min 649kr
För dig som vill prova Jane Iredales hudvänliga smink samt vill få professionell hjälp av makeup artist att lära dig sminka dig själv. Och hitta smink som passar just dig. Köper du smink för minst 1000kr så är kursen gratis.

Dagmakeup 45min 490kr

Kvällsmakeup 60min 649kr

Fötter
Vi behandlar endast friska fötter. Behöver ni hjälp med förhårdnader, nagelsvamp, vårtor m.m. rekommenderar vi att ni vänder er till en medicinsk fotvårdare.

SPA-Pedikyr 40min 590kr
Fotbad, fotpeeling, lätt filning av hälar, massage och fotkräm.

SPA-Pedikyr inkl lackning 50min 650kr